PURPLESHEEP.GR
DESIGNED BY
closemailfacebookInstagram
share
english language
Shop
Cart
0
Aegean Beuaty Cosmetics

Privacy policy

Πολιτική απορρήτου

Για την Καλλυντικά Αιγαίου A.E. ο σεβασμός και η προστασία των προσωπικών σας δεδομένων αποτελεί δέσμευση. Κατανοούμε και λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη το γεγονός ότι είστε ενήμεροι και ενδιαφέρεσθε για τα προσωπικά σας δεδομένα και την επεξεργασία που αυτά υφίστανται.

Η παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων απευθύνεται σε φυσικά πρόσωπα, όπως ενδεικτικά στους πελάτες, επισκέπτες, φίλους και σε οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο διατηρεί κάποιου είδους σχέση με την Καλλυντικά Αιγαίου A.E.

Η παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων παρέχει αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με το είδος των προσωπικών δεδομένων που συλλέγουμε και εξηγεί τον τρόπο με τον οποίο η Καλλυντικά Αιγαίου A.E. επεξεργάζεται τα προσωπικά σας δεδομένα καθώς και το πώς μπορείτε να διαχειριστείτε και να ελέγχετε τη χρήση των πληροφοριών σας, σύμφωνα με τις διατάξεις του ελληνικού δικαίου και της ευρωπαϊκής νομοθεσίας περί προστασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα συμπεριλαμβανομένου του Γενικού Κανονισμού για την Προστασία Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (2016/679/ΕΕ), που είναι ευρέως γνωστός ως «ΓΚΠΔ», ο οποίος τέθηκε σε εφαρμογή την 25η Μαΐου 2018 και του Ν 4624/2019.
Σκοπός της παρούσας Πολιτικής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων είναι η ενημέρωσή σας και η παροχή των σχετικών πληροφοριών αναφορικά με την τήρηση, συλλογή, αποθήκευση, χρήση και επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων καθώς και η παροχή πληροφοριών για τα σχετικά δικαιώματά σας.

Συλλογή πληροφοριών
Όταν προβείτε σε κάποια παραγγελία, μπορεί να σας ζητήσουμε να δώσετε ορισμένα προσωπικά στοιχεία, όπως:
Στοιχεία σχετικά με την ταυτότητά σας (ονοματεπώνυμο, ιθαγένεια, ημερομηνία/τόπος γέννησης κ.λ.π., ΑΦΜ και αρμόδια Δ.Ο.Υ., AΔΤ ή διαβατήριο, επάγγελμα),
Στοιχεία επικοινωνίας (διεύθυνση κατοικίας, ηλεκτρονική διεύθυνση, αριθμός κινητού τηλεφώνου κ.λ.π.),
Στοιχεία σχετικά με τον τρόπο πληρωμής (αριθμός πιστωτικής-χρεωστικής κάρτας ,ημερομηνία λήξης, cvv , τύπος κάρτας , ονοματεπώνυμο κατόχου κ.λ.π.)
Η Καλλυντικά Αιγαίου A.E. δεσμεύεται να διασφαλίσει ότι οι πληροφορίες σας είναι ασφαλείς. Προκειμένου να αποτραπεί η μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση ή αποκάλυψη τους, η Καλλυντικά Αιγαίου A.E. έχει δημιουργήσει κατάλληλες φυσικές, ηλεκτρονικές και διαχειριστικές διαδικασίες για τη διαφύλαξη και διασφάλιση των πληροφοριών που συλλέγει ηλεκτρονικά.

Η Καλλυντικά Αιγαίου A.E. δηλώνει ρητά πως τα δεδομένα αυτά δεν θα κοινοποιούνται σε τρίτους, εκτός εάν προβλέπεται η κοινοποίηση αυτών από τον νόμο ή επιβάλλεται από δικαστική απόφαση, εισαγγελική παραγγελία ή απόφαση / διάταξη άλλης Δημόσια Αρχής καθώς και μετά από έγγραφη εξουσιοδότηση από το ίδιο το υποκείμενο των εν λόγω δεδομένων.

Σκοπός συλλογής πληροφοριών
Επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα σύμφωνα με τους Ευρωπαϊκούς Κανονισμούς για τους ακόλουθους σκοπούς:
1. Για την εκτέλεση της μεταξύ μας σύμβασης: Προκειμένου να εκπληρώσουμε τις συμβατικές μας υποχρεώσεις (έκδοση απαιτούμενων φορολογικών παραστατικών και παροχή σχετικών υπηρεσιών, παροχή πρόσθετων υπηρεσιών, επεξεργασία πληρωμών κ.λπ.)
2. Προκειμένου να εξυπηρετήσουμε τα νόμιμα επιχειρηματικά μας συμφέροντα (τα δικά μας και τρίτων μερών). Για παράδειγμα για να σας προσφέρουμε παρόμοιες / συναφείς υπηρεσίες, για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας σε μελλοντική παραγγελία, για την ενημέρωσή σας για προγράμματα/προσφορές/εκπτώσεις ή/και άλλες προωθητικές ενέργειες της Καλλυντικά Αιγαίου A.E. για την αποστολή μηνυμάτων/εντύπων στο πλαίσιο της έρευνας ικανοποίησης πελατών κ.λ.π.
3.Προκειμένου να συμμορφωθούμε με νόμιμη υποχρέωσή μας.
4. Αν μας έχετε δώσει την συγκατάθεσή σας για την επεξεργασία

Κοινοποίηση πληροφοριών
Προκειμένου να εκπληρώσουμε τις συμβατικές και νομικές υποχρεώσεις μας, τα προσωπικά σας δεδομένα μπορούν να παρέχονται σε διάφορους παρόχους υπηρεσιών και προμηθευτές. Αυτοί οι πάροχοι υπηρεσιών και οι προμηθευτές δεσμεύονται από συμφωνίες επεξεργασίας δεδομένων και υποχρεούνται να διασφαλίζουν την εμπιστευτικότητα και την προστασία των δεδομένων σύμφωνα με τον κανονισμό για την προστασία των προσωπικών δεδομένων.

Η Καλλυντικά Αιγαίου A.E. παρέχει περιορισμένη πρόσβαση μόνο σε εκείνους τους υπαλλήλους της, οι οποίοι είναι απαραίτητο να έχουν πρόσβαση στα δεδομένα αυτά βάσει των αρμοδιοτήτων τους. Λαμβάνει δε όλα τα απαραίτητα μέτρα για την αποφυγή κάθε μη εξουσιοδοτημένης πρόσβασης, χρήσης ή τροποποίησης των δεδομένων αυτών.

Χρόνος διατήρησης προσωπικών δεδομένων
Τα προσωπικά σας δεδομένα θα υποβληθούν σε επεξεργασία και θα αποθηκευτούν κατά τη διάρκεια της σχέσης μας μαζί σας και εφόσον είναι απαραίτητα για την εκπλήρωση των συμβατικών και νομικών υποχρεώσεων μας. Εάν η συλλογή δεδομένων βασίστηκε στη συγκατάθεσή σας, αυτά μπορούν να διαγραφούν ανά πάσα στιγμή μετά την απόσυρση της συναίνεσής σας.

Προσωπικά δεδομένα και ανήλικοι
1) Η επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα ανηλίκου, κατά την προσφορά υπηρεσιών της κοινωνίας των πληροφοριών απευθείας σε αυτόν, είναι σύννομη, εφόσον ο ανήλικος έχει συμπληρώσει το 15 έτος της ηλικίας του και παρέχει τη συγκατάθεσή του.
2) Εάν ο ανήλικος είναι κάτω των 15 ετών και μέχρι των 13 ετών, η επεξεργασία της παραγράφου 1 είναι σύννομη μόνο μετά την παροχή συγκατάθεσης του νομίμου αντιπροσώπου του ανηλίκου.

Ασφάλεια των προσωπικών δεδομένων – Δικαιώματα σχετικά με την προστασία των προσωπικών δεδομένων
Τα προσωπικά δεδομένα τηρούνται και υποβάλλονται σε επεξεργασία αποκλειστικά για τους σκοπούς που δηλώνονται ή/και για τους οποίους έχει συμφωνηθεί και στην έκταση που είναι απαραίτητο για την εκπλήρωσή τους. Θα τηρηθούν για το απολύτως απαραίτητο χρονικό διάστημα για την εξυπηρέτηση των παραπάνω σκοπών. Ως υποκείμενα των δεδομένων (φυσικά πρόσωπα) έχετε τα ακόλουθα δικαιώματα:

1) Δικαίωμα ενημέρωσης/Διαφάνεια: Είναι το δικαίωμα να γνωρίζετε ποιος επεξεργάζεται τα δεδομένα σας, ποια είναι αυτά και για ποιο λόγο.
2) Δικαίωμα πρόσβασης: Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε δωρεάν πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα που διαθέτει η Καλλυντικά Αιγαίου AE.
3) Δικαίωμα διόρθωσης: Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε διόρθωση ανακριβών προσωπικών δεδομένων και συμπλήρωση ελλειπών στοιχείων.
4) Δικαίωμα διαγραφής: Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε τη διαγραφή προσωπικών σας δεδομένων, υπό ορισμένες προϋποθέσεις, όπως όταν τα δεδομένα δεν είναι πλέον απαραίτητα, έχετε ανακαλέσει τη συγκατάθεσή σας, τα δεδομένα έχουν υποβληθεί σε παράνομη επεξεργασία κ.ο.κ.
5) Δικαίωμα περιορισμού της επεξεργασίας: Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε τον περιορισμό της επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων όταν αμφισβητείται η ακρίβειά τους, η επεξεργασία είναι παράνομη, τα δεδομένα δεν χρειάζονται πλέον στον υπεύθυνο επεξεργασίας, έχετε αντιρρήσεις ως προς την αυτοματοποιημένη επεξεργασία.
6) Δικαίωμα στη φορητότητα των δεδομένων: Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε τη μεταφορά των δεδομένων σας σε άλλον υπεύθυνο επεξεργασίας.
7) Δικαίωμα εναντίωσης: Έχετε το δικαίωμα να εναντιωθείτε στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων από έναν οργανισμό, υπό την προϋπόθεση ότι δεν θίγεται το δημόσιο συμφέρον.
8) Δικαίωμα στην ανθρώπινη παρέμβαση: Έχετε το δικαίωμα να προβάλλετε αντιρρήσεις όταν μια απόφαση που σας αφορά βασίζεται αποκλειστικά σε αυτοματοποιημένη επεξεργασία, συμπεριλαμβανομένης της κατάρτισης προφίλ και η απόφαση αυτή παράγει έννομα αποτελέσματα ή σας επηρεάζει αρνητικά.

Εάν θεωρείτε ότι η επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων σας παραβιάζει τις κείμενες ευρωπαϊκές και εθνικές νομοθετικές διατάξεις, έχετε δικαίωμα υποβολής καταγγελίας στην αρμόδια εποπτική αρχή ήτοι την Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα.

Ενημερωτικά δελτία
Εφόσον μας έχετε δώσει τη ρητή συγκατάθεσή σας και ανάλογα με τα προσωπικά δεδομένα που μας παραχωρήσατε, δημιουργούμε το προφίλ χρήσης σας, σύμφωνα με τα προσωπικά ενδιαφέροντά σας και θα σας αποστέλλουμε ενημερωτικά δελτία μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (newsletters) τα οποία θα παρέχουν ενημέρωση για προϊόντα, προσφορές, διαγωνισμούς κλπ. Νομική βάση για την επεξεργασία αυτή είναι το άρθρο 6 παρ. 1 α’ ΓΚΠΔ/GDPR. Ανά πάσα στιγμή μπορείτε να σταματήσετε να δέχεστε ενημερώσεις από εμάς, είτε χρησιμοποιώντας στο τέλος του newsletter τον αντίστοιχο σύνδεσμο διαγραφής, είτε επικοινωνώντας με την Aegean Beauty AE, είτε με αποστολή e-mail στο [email protected]

Συνδέσεις με άλλες ιστοσελίδες
Ο ιστότοπός μας μπορεί να περιέχει συνδέσμους για να σας επιτρέψει να επισκέπτεστε εύκολα άλλους διαδικτυακούς τόπους ενδιαφέροντος. Ωστόσο, μόλις χρησιμοποιήσετε αυτούς τους συνδέσμους για να εγκαταλείψετε τον ιστότοπό μας, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι δεν έχουμε κανέναν έλεγχο σε αυτόν τον άλλο ιστότοπο στον οποίο θα μεταβείτε. Ως εκ τούτου, δεν μπορούμε να είμαστε υπεύθυνοι για την προστασία και το απόρρητο των πληροφοριών που παρέχετε κατά την επίσκεψη σας σε τέτοιους ιστότοπους και οι εν λόγω ιστότοποι δεν διέπονται από αυτήν τη δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων. Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί και να εξετάζετε τη δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων που ισχύει για τον εν λόγω ιστότοπο.

Πολιτική σχετικά με τα COOKIES
Ο ιστότοπος μας μπορεί να χρησιμοποιεί Cookies και άλλες τεχνολογίες που επιτρέπουν σε εμάς και σε τρίτους να λάβουν πληροφορίες σχετικά με τις επισκέψεις σας στον ιστότοπο, συμπεριλαμβανομένης της ανάλυσης των μοτίβων επισκέψεων. Τα Cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου που είναι αποθηκευμένα στον υπολογιστή ή την κινητή συσκευή σας όταν επισκέπτεστε έναν ιστότοπο και μπορούν να χρησιμοποιηθούν από τον ιστότοπο για να βελτιώσουν την εμπειρία σας. Για παράδειγμα, θα χρησιμοποιήσουμε τα Cookies για να:
• Απομνημονεύει ο ιστότοπός μας τη γλώσσα επικοινωνίας και τις προτιμήσεις σας
• Διασφαλίζουμε πως λαμβάνετε όλες τις πληροφορίες που ζητήσατε
• Σας παρέχουμε ένα ασφαλές περιβάλλον για ηλεκτρονικές συναλλαγές
• Μετρούμε πόσα άτομα επισκέπτονται τον ιστότοπο μας και πώς τον χρησιμοποιούν, έτσι ώστε να μπορέσουμε να τον διατηρήσουμε γρήγορο και αποτελεσματικό
Σημειώστε ότι, στο βαθμό που οι πληροφορίες που συλλέγονται μέσω Cookies και άλλων τεχνολογιών αποτελούν προσωπικές πληροφορίες, ισχύουν οι διατάξεις της Πολιτικής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων που αναφέρονται στο παρόν.

Διαχείριση των Cookies και άλλων τεχνολογιών
Εάν θέλετε να καταργήσετε ή να αποκλείσετε τα Cookies από τη συσκευή σας ανά πάσα στιγμή, μπορείτε να ενημερώσετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησής σας (συμβουλευτείτε το μενού “βοήθεια” του προγράμματος περιήγησης για να μάθετε πώς μπορείτε να καταργήσετε ή να αποκλείσετε τα Cookies).
Μπορείτε να βρείτε καλές και απλές οδηγίες σχετικά με τον τρόπο διαχείρισης των Cookies στους διάφορους τύπους προγραμμάτων περιηγήσεων στο www.allaboutcookies.org.

Λάβετε υπόψη ότι η απόρριψη των Cookies ενδέχεται να επηρεάσει την ικανότητά σας να πραγματοποιείτε συγκεκριμένες συναλλαγές στον ιστότοπο και την ικανότητά μας να αναγνωρίζουμε το πρόγραμμα περιήγησής σας από μία επίσκεψη στην επόμενη.

Διαβιβάσεις προσωπικών δεδομένων προς τρίτες χώρες
Οι διαβιβάσεις προς τρίτες χώρες ή διεθνείς οργανισμούς διέπονται από τις διατάξεις του ΓΚΠΔ (GDPR), από τις αποφάσεις επάρκειας της χώρας–εισαγωγέα καθώς επίσης από δεσμευτικούς εταιρικούς κανόνες, τυποποιημένες συμβατικές ρήτρες, εγκεκριμένους κώδικες δεοντολογίας.

Αλλαγές στην παρούσα δήλωση
Διατηρούμε το δικαίωμα να τροποποιήσουμε αυτή τη Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και τις σχετικές πρακτικές που ακολουθούμε ανά πάσα στιγμή. Θα πρέπει να ελέγχετε αυτή τη σελίδα ανά τακτά χρονικά διαστήματα για να βεβαιωθείτε ότι είστε σύμφωνοι με οποιεσδήποτε αλλαγές.

Επικοινωνήστε μαζί μας
Αν επιθυμείτε να ανακαλέσετε τη συγκατάθεση σας, να ασκήσετε τα δικαιώματά σας ή αν έχετε οποιαδήποτε απορία αναφορικά με την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων, μπορείτε να απευθύνετε το αίτημά σας επικοινωνώντας με την Καλλυντικά Αιγαίου A.E. στο email: [email protected]

Υπεύθυνος επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων είναι η Αγγελική Καραμπούλα με στοιχεία επικοινωνίας [email protected]

EXPLORE